MBOSS Outdoor & Kids


MBOSS Outdoor en Kids organiseert regelmatig leuke workshops voor jong en oud, wat dacht u van het maken van een echte stenen pijlpunt? of speuren met een echte metaaldetector?

LET OP! Onze workshops en excursies worden op een andere locatie gehouden.


Hou onze agenda in de gaten voor de aankomende workshops.

Reserveer hier uw workshop of excursie.

Workshop leren werken met een zakmes

Wil jij graag leren werken met een zakmes! Wat kun je daar allemaal mee en hoe ga je daarmee om? In onze workshop voor ouder en kind staat het kind met een zakmes centraal. Samen gaan we iets maken met takken en een zakmes wat speciaal voor kinderen is. Wat dat mag je zelf weten. Er zijn veel voorbeelden aanwezig. 

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en de kosten zijn voor ouder en kind €12,50 incl Koffie, thee en ranja. Zakmes is in bruikleen en natuurlijk mag je eigen gemaakt werkje mee naar huis. 

Workshop vuur maken

Vind jij vuur maken ook zo leuk! Wil jij ook leren hoe je dat kan doen met een vuurstaaf. Kom dan naar onze gezellige workshop.  Deze workshop " Vuur maken met een firesteel" is geschikt voor kinderen vanaf 7/8 jaar en samen met je papa, mama, opa of oma of wie dan ook.  Je gaat in deze workshop leren hoe je werkt met een firesteel.  Natuurlijk hoort daarbij veel oefenen. 

We beginnen met het zoeken naar brandbaar materiaal in het bos. Hoe maak je een natuurlijke tondel. Daarna gaan we natuurlijk echt vuur maken in schalen. Is het gelukt? Dan mag je zelf marshmallows roosteren boven je eigen vuur!!  De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Koffie, thee en ranja zijn inbegrepen

Prijs voor deelname per volwassenen en kind is € 17,50 Dit is incl gebruik van materiaal. 

         

Een extra kind kost €7,50  
Workshop vuursteen bewerken

Wil jij ook leren hoe ze heel vroeger van een stuk vuursteen een pijlpunt maakte?. Kom dan naar onze gezellige workshop.  Deze workshop " vuursteen bewerken" is geschikt voor kinderen vanaf 7/8 jaar en samen met je papa, mama, opa of oma of wie dan ook.  Je gaat in deze workshop leren hoe je werkt met vuursteen en hoe je er een pijlpunt van kan maken. Natuurlijk hoort daarbij veel oefenen.  De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Koffie, thee en ranja zijn inbegrepen

Prijs voor deelname per volwassenen en kind is € 17,50 Dit is incl gebruik van materiaal. 

     Een extra kind kost €7,50  

                 Workshop vuursteen bewerken


 Excursie mammoetbotten zoeken op de maasvlakte

Ga je mee op Mammoetjacht? Deze zoektrip zal plaatsvinden bij genoeg aanmeldingen.Wat gaan we doen? We gaan naar het Mammoetstrand op de Maasvlakte en gaan daar samen met enkele hele goede speurders zoeken naar hele oude botten.


Het programma zal ongeveer 3 uurtjes duren en bestaat uit een stukje informatie vooraf, daarna het strand op en botten zoeken en daarna gaan we kijken wat we gevonden hebben in het museum van futureland.De prijs hiervoor is €8,- per deelnemer.De prijs is inclusief een bak koffie en ranja vooraf en een diploma voor de kinderen.Hou rekening met een uurtje reistijd.Heb je interesse meld je dan aan via het reserveringsformulier.

 

 
E-mailen
Info