MBOSS Outdoor & Kids

Kinderfeestje MBOSS Special.

Dit is het kinderfeestje van MBOSS, hier gaan we schatzoeken met een metaaldetector, pijl en boogschieten en lasergamen. dit allemaal op ons mooie terrein in Haarsteeg.
Een kinderfeestje MBOSS Special op onze locatie in Haarsteeg duurt ongeveer 3,5 uur.

Dit kinderfeestje start bij binnenkomst met lekker wat drinken en een cake erbij, je hebt dan ook de mogelijkheid voor het uitpakken van je cadeautjes.

We starten dan met een korte uitleg hoe een boog werkt en hoe je moet schieten. De jarige mag dan als eerste wat proefschoten lossen. Iedereen krijgt zijn eigen schietplaat en deze mag je mee naar huis nemen.

Na ongeveer een uurtje schieten gaan we alle punten tellen.

We starten dan met een korte uitleg hoe een metaaldetector werkt en hoe je moet zoeken. De jarige mag dan als eerste een metaaldetector uitkiezen en dan gaan we op schattenjacht. Op ons zoekterrein liggen echte schatten verstopt en je mag al je gevonden schatten mee naar huis nemen.

Na ongeveer een uurtje schat zoeken gaan we alle gevonden schatten tellen.

We starten dan met een korte uitleg hoe een lasergeweer werkt en hoe je moet schieten. De jarige mag dan als eerste een lasergeweer uitkiezen en een team maken. Dan gaan we op jacht. Op ons terrein zijn prachtige verstop plekken om je te verstoppen. 

De jarige mag dan met een echte firesteel proberen het kampvuurtje aan te maken waarop we heerlijke broodjes knakworst en marshmallows gaan warm maken.

Prijs per persoon € 20,- incl. btw.

 

 

 

 

Gratis onbeperkt ranja voor iedereen.
* U mag zelf eten en drinken meenemen naar ons terrein.


Wilt u dit kinderfeestje reserveren? klik dan hier.