MBOSS Outdoor & Kids

 Een kinderfeestje bij MBOSS is een unieke ervaring zoals bij geen ander. Samen met een van onze enthousiaste begeleiders vier jij samen met je vriendjes of vriendinnetjes een geheel verzorgd feestje op ons terrein in Haarsteeg.

 

Je kan kiezen uit verschillende kinderfeestjes waarbij je zelf de activiteiten samen kan stellen. Al onze kinderfeestjes starten met ranja en cake en sluiten af met broodjes knakworst en marshmallows die je zelf mag maken op een kampvuur. Je kan kiezen uit 3 kinderfeestjes die je zelf kan samenstellen met activiteiten. Wij hebben de volgende kinderfeestjes;


Kinderfeestje MBOSS Special, dit feestje bestaat uit 3 activiteiten, duurt ongeveer 3,5 uur en kost slechts € 22,- per kind.


Kinderfeestje MBOSS Luxe, dit feestje bestaat uit 2 activiteiten, duurt ongeveer 3 uur en kost slechts € 19,- per kind.

 

Kinderfeestje Basis, dit feestje bestaat uit 1 activiteit, duurt ongeveer 2,5 uur en kost slechts € 16,- per kind.


Voor jouw kinderfeestje kun je kiezen uit de volgende activiteiten;

Schatten zoeken met een metaaldetector

Pijl- en boogschieten

Lasergamen

Houtsnijwerkjes maken met een zakmes

Vuur maken 


Bij al onze kinderfeestjes is er gratis ranja voor de kinderen en koffie of thee voor de ouders. Je mag zelf eten en drinken meenemen als je dat wil, denk bijvoorbeeld aan een zakje chips of iets dergelijks. Wij verkopen geen drank of etenswaren.

Begeleiding van de kinderen is gratis, hier hoeft u niet extra voor te betalen.


Een kinderfeestje bij MBOSS start altijd met ranja en cake voor de kinderen en koffie of thee voor de begeleiders. Er is dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld cadeautjes uit te pakken, liedjes te zingen of andere leuke starters voor het kinderfeestje te organiseren.

Afhankelijk van het type feestje dat gereserveerd is en de daarbij behoren de activiteiten wordt er gekozen met welke activiteit er gestart wordt. In sommige gevallen kan het zijn dat we afhankelijk zijn van een ander kinderfeestje dat tegelijk gehouden wordt. Alle kinderfeestje bij MBOSS zijn uniek en wij willen hiervoor graag tijd en ruimte vrij maken. Elk kinderfeestje wordt van begin tot eind begeleid door een van onze medewerkers. Wij van MBOSS willen een unieke ervaring aanbieden en om deze reden vieren wij op ons terrein nooit meer dan 2 kinderfeestjes tegelijk. Na de activiteit wordt samen met de jarige het kampvuur aangemaakt en hierop worden de marshmallows en broodjes knakworst warm gemaakt.

Het aanbod van de broodjes knakworst is maaltijd vullend voor de kinderen. 


 

 
E-mailen
Info