MBOSS Outdoor & Kids 

 


 


Reserveren
Al onze kinderfeesten worden begeleid door een van onze medewerkers. Als u een dag en tijdstip reserveert bij ons plannen wij zorgvuldig onze overige activiteiten daar omheen. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u de start- en eindtijden van uw kinderfeestje respecteert. 

Veiligheid en risico’s op en rond het terrein

 Het spelen op een natuurspeelterrein is nooit zonder risico. Juist van het aangaan van uitdagingen en het nemen van (verantwoorde) risico’s leert een kind en ontwikkelt het zich. De veiligheid bij MBOSS Outdoor en Kids wordt zo veel mogelijk gegarandeerd door regelmatige inspecties en keuringen.

Parkeren geschiedt op onze eigen parkeerplaatsen op het terrein, gelieve niet langs de dijk buiten het terrein te parkeren.

 

Verantwoordelijkheid en eigen risico

 Het betreden van het terrein is op eigen risico. Ouders/verzorgers of begeleiders blijven te alle tijde verantwoordelijk voor de kinderen, ook bij aanwezigheid van de gastheer, vrijwilliger, medewerker, gast-begeleider en/of activiteiten begeleider. Voor sommige activiteiten geldt een leeftijdsgrens.

 

 

 Materiële schade
Ouders/verzorgers blijven aansprakelijk voor het beschadigen en of kwijtraken van eigen of andermans eigendom door hun kinderen. Tijdens feestjes kunnen waardevolle spullen in overleg in het opslaggebouw door de activiteitenbegeleidster opgeslagen worden.

 

Aansprakelijkheid & schade of letsel bij ongelukken

 De vrijwilligers en medewerkers, alsmede door derden ingehuurd door MBOSS Outdoor en Kids nemen geen aansprakelijkheid op zich, tenzij grove nalatigheid ten laste kan worden gelegd. MBOSS Outdoor en Kids kan uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor schade of ongevallen die te wijten zijn aan ondeugdelijke onderhoud.

 


Ziekte van een begeleider

 Mocht de activiteiten begeleider van een feestje onverhoopt plotseling ziek zijn of anderszins onverwacht ernstig verhinderd, dan zoekt MBOSS Outdoor en Kids  zo mogelijk een andere activiteiten begeleider van een feestje. Lukt dat helemaal door onvoorziene omstandigheden aan MBOSS Outdoor en Kids zijde niet, dan treedt MBOSS Outdoor en Kids in overleg met de klant om naar een oplossing te zoeken.

 

 

 Kledingvoorschriften
De kinderfeestjes gaan bijna altijd door. Het is verstandig, om in de uitnodigingen aan de kinderen duidelijk te zetten, dat de kinderen kleding en schoenen aan moeten, die vies mogen worden. Bij kans op regen is een regenjas en laarzen ook sterk aan te raden. Bij mooi weer kan een handdoek en een setje droge kleren handig zijn. Bij koud weer een warme trui, handschoenen etc.

U dient zelf de weersverwachtingen in de gaten te houden en indien nodig voor een plan B feestje te zorgen.
Al onze activiteiten en kinderfeestjes zijn buiten en wij zijn afhankelijk van het weer. Onze apparatuur, lees metaaldetectors en lasergeweren, zijn niet geschikt om te gebruiken in de regen. Om deze reden kan een activiteit of kinderfeestje niet doorgaan.
Dit wordt altijd overlegd tussen de activiteitenbegeleider van MBOSS Outdoor en Kids en de klant.

 

 

 
E-mailen
Info